BLOG TIMA ZA KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE

Thursday, October 27, 2016

OBRAZOVANA SRBIJA  - USPEŠNA SRBIJA

  Učenici trećeg i četvrtog razreda naše Gimnazije su 26. okotbra 2016. godine bili na otvaranju SAJMA OBRAZOVANJA I NASTAVNIH SREDSTAVA "ZVONCE".

Na Sajmu su se predstavili Univerzitet u Beogradu, Univerzitet u Kragujevcu, Beogradska Bankarska akademija, Računarski fakultet u Beogradu, Univerzitet Singidunum...

Sajam obrazovanja, deveti po redu, je otvorio Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Republike Srbije.

Slogan ovogodišnje manifestacije je OBRAZOVANA SRBIJA - USPEŠNA SRBIJA

Naši gimnazijalci su savelikim zanimanjem obilazili mnoge štandove gde su mogli dobiti informacije o studiranju, prijemnim ispitima, mogućnostima zapošljavanja...

Saturday, October 22, 2016


MONITORING POVODOM PROJEKTA O PRAĆENJU KARIJERE UČENIKA PO ZAVRŠETKU SREDNJE ŠKOLE



Našu školu su posetile Stanislava Popov i Jelena Radanović iz NVO Kocka. Gimnazija "Branko Radičević" učestvuje u projektu PRAĆENJE KARIJERE UČENIKA NAKON ZAVRŠETKA SREDNJE ŠKOLE.
O modelima anketiranja i prikupljanja podataka od bivših učenika članice našeg Tima za karijerno vođenje i savetovanje Snežana Inđič, pedagog i Ljudmila Rakočević, profesor filozofije, su razgovarale sa psiholozima iz Kocke.
Prikazan je i model ankete koje naša Gimnazija već koristi.

Tuesday, October 18, 2016

  AKTIVNOSTI   U OKTOBRU




Neke od aktivnosti koje sprovodimo u OKTOBRU:


individualni razgovori sa psihologom, posete časovima odeljenjske zajednice u odeljenjima četvrtog razreda, od strane pp službe, uključivanje u regionanu manifestaciju VIRTUELNI DANI KARIJERE I ZNANJA  2016 (19.oktobar.-26. oktobar), organizovana poseta Sajmu obrazovanja "ZVONCE" Beograd 26. okotbar, učešče u radionicama o poboljšanju mogućnosti komunkacije...
 
I ne zaboravite naš slogan: UKLJUČI SE - INFORMIŠI SE - ODLUČI SE

D O B R O   D O Š L I!

Ako imate predlog pišite nam na karijera.stapgim@gmail.com

Tim za karijerno vođenje i savetovanje

PIŠITE NAM

Dragi učenici,

Tim za karijerno vođenje naše Gimnazije organizuje i sprovodi mnoge aktivnosti sa ciljem da se uključite u planiranje svoje karijere. Želimo da omogućimo svim đacima da se uključe, informišu, upoznaju mogućnosti zapošljivosti i napredovanja zanimanja za koje ste se opredelili.Ako vam je odluka teška i komplikovana, a ishod nepoznat, procena sposobnosti i veština koje posedujete je naš zajendički posao.
Svaku nedoumicu, pitanje, sugestiju možete uputiti na mejl: karijerastapgim@gmail.com


Tim za karijerno vođenje